Híreink

Teljes kép

dm Balaton RUN családi futóverseny 2023. szeptember 16. Zamárdi

Idén is megrendezésre kerül a beneFit Prize pályázat, melynek kapcsán a HR szakértői, családbarát témában, a dm ügyvezető, HR osztályvezetője Csoknyainé Horváth Gerturd oszt meg Veletek néhány hasznos információt.

 

Idén 30. születésnapját ünnepli a dm Kft. Az ünnep jegyében az évet az inspiráció és az egészséges életmód témája hatja át.

A futás, az aktív életmód nagyon fontos része a kiegyensúlyozott életnek, ezért is rendez saját futóversenyt a dm a Balaton egyik legszebb partszakaszán Zamárdiban.  Az egészen kezdő távoktól a félmaratonig mindenkinek lehetősége van megtalálni az ideális kihívást a dm Balaton Run futóversenyen 2023. szeptember 16-án.
A legfiatalabbakat és az idősebbeket is külön szeretettel várják a szervezők, hiszen a Kölyök Köröket és a nordic walking távot külön nekik szervezik.

Válaszható távok:  

  • 2,3 km
  • 5,25 km 
  • 10,5 km 
  • 21,1 km  
  • Kölyök körök 
  • nordic walking 5,25 km

A versenyen indulók értékes dm-es rajtcsomagot kapnak naptejjel, tusfürdővel és különböző finomságokkal, valamint a szervezők értékes Mizuno futópólót biztosítanak számukra.

3. Balaton Run egész napos programokat tartogat a látogatóknak. A standokhoz a szurkolókat és a versenyzőket egyaránt várja a dm. A gyerekeket többek között játszópark, napvédelmi játékok és óriás puzzle várja.

A felnőttek is készíthetnek vidám palacsintát, fotózkodhatnak és számos dmBio finomságot kóstolhatnak meg.

Legyen részese az élményekkel teli, aktív napnak! További részletek és jelentkezés a versenyredm Balaton RUN - Maratonman versenysorozat

Nézze meg az esemény kapcsán készült videót, a hangulat élőben persze még jobb!

A dm-ben a társadalmi felelősségvállalás a mindennapok részévé vált, a cég az elmúlt 25 évben elköteleződött a környezetvédelem, az egészséges életmód, és a szociálisan hátrányos helyzetben élő családok támogatása mellett. Ennek szellemében a dm Balaton Run futóverseny idén sem csak a futásról fog szólni.

A dm minden induló után egy darab dm márkás termékkel támogatja a Siófok és környékén működő Ments-Vár Alapítványt, akik a térségben élő sérült gyermekek és fiatalok fejlesztésével foglalkoznak! 

A résztvevők az alapítvány munkatársaival személyesen is találkozhatnak majd a helyszínen, sőt kreatív játékokkal várják majd az érdeklődőket.  

Jelentkezésével támogassa Ön is a rászorulókat!