Híreink

Teljes kép

Blue Colibri App: egyetlen platform minden munkavállalói igényhez

Idén is megrendezésre kerül a beneFit Prize pályázat, melynek kapcsán a HR szakértői, HR digitalizáció témában, a Blue Colibri alapító, ügyvezetője Barathi Tamás oszt meg Veletek néhány hasznos információt.

 

A Blue Colibri App megoldásával bárhol és bármikor elérheted a kollégáidat, növelheted a munkavállalói elköteleződést, digitalizálhatod a szervezeti tanulást és javíthatod a belső vállalati kommunikációt. Mindezt hatékony és mérhető módon. Az app mobilon és asztali számítógépen is könnyen használható kezdő felhasználók számára is! Több, mint 120 vállalatot támogatunk HR folyamataik digitalizációjában és több, mint 90.000 munkavállaló életét könnyítjük meg a Blue Colibri App segítségével!

Érje el munkatársait bárhol, bármikor!

A Blue Colibri App egyedi, iparágspecifikus megoldásokat kínál a nagyszámú, nem irodai alkalmazottal rendelkező vállalatok számára, és megszünteti az olyan elavult kommunikációs módszerek szükségességét, mint a hirdetőtáblák és a szájról-szájra terjedő kommunikáció. A regisztrációhoz nincs szükség vállalati e-mail fiókra vagy telefonszámra, ami azt jelenti, hogy minden alkalmazott bekapcsolódhat a belső kommunikációba.

A Blue Colibri App funkciói négy fő pillérre épülnek: belső kommunikáció, adminisztráció, onboarding/képzés és elkötelezettség. Hatékony eszközöket kínál ahhoz, hogy a lehető legtöbb folyamatot digitalizálhassa, időt, pénzt és energiát takarítva meg.

Az alkalmazás lehetővé teszi a szegmentált kommunikációt: könnyedén megcélozhatsz bizonyos felhasználókat vagy csoportokat a kritikus információkkal. A beépített fordítási bővítménnyel a lehető legtöbb embert elérheted, függetlenül attól, hogy ugyanazt a nyelvet beszélik-e, mint Te, vagy sem. Ez azt jelenti, hogy híreidet egyetlen nyelven is közzé teheted, majd a beállításoktól függően az alkalmazottak azonnal elolvashatják azt az általuk preferált nyelven.

A platformot a legnépszerűbb közösségi médiaoldalak figyelembevételével terveztük, hogy biztosítsuk az ismerős érzést és a felhasználóbarát felületet.

Folyamatosan dolgozunk új funkciókon, amelyek informatívak, könnyen használhatók, és megoldást kínálnak a HR- és kommunikációs szakemberek valós problémáira.

A Blue Colibri App egy HR-tanácsadó cégből született, mint egy nagyon szükséges, mindenre kiterjedő megoldás, amely a korábbi ügyfeleink által a mindennapi üzleti tevékenységük során tapasztalt, széles körben elterjedt problémákat kezeli. A Blue Colibri mögött álló csapat több mint 15 éves HR-szakmai tapasztalattal rendelkezik, így nem csak egy alkalmazást, hanem szakmai tanácsadást, támogatást és új megoldásokat is kínálunk partnereink igényeinek és a HR-szakma igényeinek megfelelően.

További részleteket a weboldalon olvashatsz: www.bluecolibriapp.com vagy foglalj személyes konzultációt egy munkatársukkal itt: https://hu.bluecolibriapp.com/about-us/contact